Her er 3 hoteller du skal overveje, når du rejser i Aarhus

Her er 3 hoteller du skal overveje, når du rejser i Aarhus

Planlægger du en weekendtur til Aarhus? Kunne du godt tænke dig at slentre op og ned af Åen, komme en tur forbi Den Gamle By og eventuelt gå en tur rundt i regnbuen på ARoS? Men du ved måske ikke, hvor du skal finde et hotel i Århus? Bare rolig, her giver vi en liste over tre hoteller i Aarhus, som vi kan anbefale til jer.

 

Cabinn Aarhus

Dette hotel ligger i hjertet af Aarhus og ligger nærmest klods op af Aarhus Teater. Derudover er det et af de billigste hoteller i Aarhus C. Der er kun tre minutters gang fra Aarhus Havn, hvilket gør det et oplagt sted at vælge, hvis du kommer direkte ind med færgen.

Aarhus Hovedbanegård ligger derudover mindre end en kilometer væk, så om du ankommer med færge, bus eller tog, er Cabinn en nem løsning. Når vejret er til det, kan du med fordel spise din morgenmad udenfor hos Cabinn og nyde udsigten over byen imens. Der er værelser til dig, som rejser alene såvel som par og jer, der rejser med familien. Personalet er behjælpelige med at gøre jeres ophold i Aarhus bedst muligt.

Du kan se Cabinn Aarhus her.

Billedresultat for cabinn århus

 

First Hotel Atlantic

Dette fabelagtige hotel ligger i det centrale Aarhus kun 500 meter fra Store Torv. Du kommer til at overnatte midt i byens pulserende liv, og du har her både adgang til by- og havneudsigt. Alt er i gåafstand herfra, og du kan både gå til Aarhus Hovedbanegård og Den Gamle By, som ligger 1,5 km væk.

Derudover ligger dette hotel lige ved forskellige restauranter, caféer og butikker. Start dagen med en kaffe to-go på en af byens caféer og gå rundt i byens midte, så vil du snart forstå, hvorfor Aarhus bliver kaldt smilets by. 

Du kan se First Hotel Atlantic her.

Billedresultat for First Hotel Atlantic

 

Wakeup Aarhus

Forestil dig, at du har siddet i flere timer i et tog, det er sent om aftenen og du er udmattet. Du vil allerhelst bare finde dit hotel, uden du skal lede særlig længe. Her er Wakeup Aarhus perfekt. Hotellet ligger to minutters gang fra Banegården og 300 m fra rådhuset. Shoppingcentret Bruuns Galleri vil praktisk talt være din nabo, hvilket gør det nemt for dig at komme til indkøbs- og shoppingmuligheder. ARoS Kunstmuseum ligger derudover 700 m fra dit overnatningssted, hvilket giver dig rig mulighed for at opleve det bedste, byen har at tilbyde.

 

Der er selvfølgelig flere hotelmuligheder i andre dele af Aarhus, som der er i Aarhus C. Når du har besluttet dig for dit hotel i Aarhus C, kan du begynde at planlægge din yderligere rejse. Aarhus er flere gange blevet nævnt i forhold til kulturelle oplevelser i Danmark, hvilket giver god mening. Byen emmer af gode oplevelser, om det gælder mad, musik eller kunst. Der er noget til alle. Den smukke natur omringer Aarhus, og du kan derfor på gåben både komme til strand og skov. 

Du kan se Wakeup Aarhus her.

Billedresultat for wakeup aarhusSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *