Skinnende vinduer i den skinnende sol

Skinnende vinduer i den skinnende sol

Dette indlæg er sponsoreret.

Når foråret kommer, skal havemøblerne ud, og vinduerne skal pudses. For når foråret lander hos os, bringer den solen med sig. Det er nok også noget, der får smilet frem hos de fleste. Det betyder nemlig, at vi får sol ind gennem vinduerne igen og får lyst vores liv lidt op. Men ofte har man ikke lige fået pudset vinduerne henover vinteren og sidder nu og kigger på de beskidte vinduer og er ivrig efter at få dem vasket. Det kan dog være et stort arbejde at gøre på egen hånd, og det kan være en god ide at finde en vinduespudser i lokalområdet. Hvis du eksempelvis har en bolig i nærheden af Vallensbæk og spørger dig selv, hvem der kan hjælpe, og hvad det mon koster, så bliv klogere her.

Tips og tricks 

Der er ikke mange måder at løse problemet på. Er der beskidte vinduer, skal de vaskes. Man kan bruge en professionel vinduespudser, hvilket kan være en rigtig god idé, hvis man bor højt eller har små vinduer, der er mere besværlige – eller hvis man bare helt simpelt ikke gider. Hvis man gerne vil pudse sine egne vinduer, er der nogle tips og tricks til, hvad du skal gøre, og hvad du absolut skal undgå.

Mange mennesker blander deres universalmiddel i en spand med vand, når der skal pudses vinduer. Hvis du gør det, skal du være opmærksom på, at du kan ende op med matte ruder, hvilket betyder mere arbejde for dig, da de skal efterpoleres med en klud for at få det ønskede skinnede resultat. I stedet for universalmiddel kan du prøve opvaskemiddel, som netop er lavet til at få skinnende overflader.

En anden fejl, mange begår, er at bruge for meget sæbe. Med for meget sæbe i vandet ender man ofte op med fedtede ruder. Hvis du samtidig tilsætter eddike og ammoniak i vaskevandet får du ingen resultater. Eddike er en syre og ammoniak en base, og derfor ophæver de hinanden. Du skal bruge enten det ene eller det andet. Ammoniak, hvis ruderne er meget beskidte – eddike, hvis der er meget kalk i vandet. Hvis du undgår disse tre ting, burde du få et fint resultat. 

Professionelle hænder for et resultat, du aldrig glemmer

Hvis det stadig lyder lidt som en øv-opgave, du ikke gider at bruge tid på, så er der stadig hjælp at hente fra de professionelle vinduespudsere. Når du bruger en vinduespudser, er du stensikker på at få det perfekte resultat: skinnende ruder uden fedtmærker, linjer eller kalkdråber. Du får de klareste vinduer, så solen rigtig kan skinne ind, og du får et resultat, du aldrig glemmer.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *