Tag virksomheden med på camping i en kop kaffe

Tag virksomheden med på camping i en kop kaffe

Annonce

På en campingtur findes der intet bedre end en god kop kaffe foran en fantastisk udsigt. Om det så er i lille Danmark eller længere sydpå, så er kaffen fast inventar i kufferten. Duften er lækker om morgenen, uanset hvor i verden du er. Men der er ingen kaffe uden noget at have den i. Hvorfor ikke gøre det mere personligt og vælge et krus med logo fra Axon?

Hvad er Axon?

I 2006 blev Axon født. De solgte og sælger stadig reklameartikler til store og små virksomheder. Der er intet, de hellere vil end at hjælpe din virksomhed med at få en plads i denne verden. Det gør de med den største forkærlighed for deres produkter og din tilfredshed. 

Tryghed er noget af det, der står højest på deres liste, når du køber hos dem. For reklameartikler er produkter, man ikke kun køber et af. De købes helst i større ordrer. Hvilket Axon ved, kan være en økonomisk udfordring for nogle. Derfor får du både gratis vareprøver, gratis fragt og hjælp til design.

Derudover arbejder de altid mod en mere bæredygtig og bedre fremtid, hvilket er grunden til, at de støtter Unicef og WWF. Ingen god gerning er for lille eller for stor, når det kommer til Axon.

Krus med logo

Selv på en campingferie kan du reklamere for din virksomhed. Dette kan du som sagt gøre med et krus med logo, men der findes mange andre måder at gøre det på.

Ikke nok med at de har krus med logo, så har de så mange andre produkter, du kan få dit logo på. Det kunne være dine tasker, du har med på ferien og det er ikke bare hvilke som helst produkter. Axon samarbejder nemlig med verdenskendte varemærker som blandt andre Thule, Fiskars, Ferrero og Philips. Der er næsten ikke det, du ikke kan købe. Man fristes til at sige, at kun fantasien sætter grænser. 

Er du mere til the end kaffe, kan du sågar få Lipton the med eget logo. Når du så har lavet dig en lækker kop kaffe eller the, hælder du den i et krus med dit eget logo, sætter dig i en liggestol med dit logo på og tager et par solbriller på med dit logo. Der er store chancer for, at alle på campingpladsen vil lægge mærke til det. Navnet vil sætte sig i underbevidstheden og forhåbentlig søger de efter dig, når de selv lige har suget udsigten til sig og drukket den sidste tår kaffe.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *