Hvor skal man rejse hen i januar?

Hvor skal man rejse hen i januar?

Det er blevet januar måned og det er blevet koldt, trist og gråt. Du har fået nok, og vil egentlig bare gerne væk fra det våde Danmark, og du tænker “hvor skal man rejse hen i januar? Frygt ej, vi giver dig nogle bud på, hvor du skal holde ferie i januar!

Januar er en måned, hvor det er populært at tage på skiferie og få adrenalinkicks i højderne, men det er også en måned, hvor mange flygter til varmen. Hvis ikke du synes det er varmt nok til at ligge på stranden i det sydlige Europa om vinteren, så skal du søge længere syd.

Du kan enten søge mod ækvator og blive der, da solen stråler er varmere her, men du kan også søge om på den anden side af ækvator, da det jo er sommer på den side af kloden, mens vi har vinter her. Vi giver dig et indblik i tre steder du kan holde ferie i januar, hvis du læser videre her. 

 

Rejsen over atlanten

Rejser du vest på, kan du finde sol, varme og lækre strande. Her er der mange muligheder, og destinationerne strækker sig fra det sydlige USA til langt nede i Argentinas og Chiles landskaber i syd. Her har du særligt mulighed for badeferier i Mellemamerika i lande som Mexico, Nicaragua, Belize, Costa Rica, Panama og de mange eksotiske øer der ligger i det Caribiske hav.

Her er der bestemt også mulighed for at trekke op af vulkaner og dykke eller snorkle i et af verdens største koralrev. Tager du længere syd på til Peru, Brasilien og Bolivia, kan du opleve amazonas jungle og stammekulturer i mange former. Landskabet hernede er også helt unikt med en blanding af jungle, bjerge, ørkener og landsbyer. 

 

Rejsen mod øst

Vil du rejse østpå for at få noget januar varme, så kan du tage til Asien. Her er Thailand en populær feriedestination for mange danskere, fordi thaierne er så venlige og gæstfrie. Thailand har desuden lækre strande og solrigt vejr på denne årstid. Det seneste par år er det blevet markant billigere at rejse til Sydøstasien, så der er ingen undskyldning for ikke at undersøge de mange destinationer og seværdigheder, der gemmer sig her.

Det er også markant billigere at leve i denne verdensdel sammenlignet med Europa. Udover Thailand er Vietnam, Malaysia, Singapore, Cambodja, Indien, Sri Lanka og Filippinerne også lande vi kan anbefale dig at rejse til i januar. 

 

Skiferien i januar

Når det er vinter kan man selvfølgelig ikke komme uden om skiferie. Og her er destinationerne også utallige. På blot et par timers køretur i bil, kan man komme til de første bjerge  og skidestinationer i det sydlige Norge eller i midten af Tyskland.

Her anbefales det kun at tage en et par dage, da områderne her hurtigt kan blive udforsket. Har du mod højere bjerge og større skisportsområder, kan du tage til Alperne i blandt andet Frankrig, Schweiz, Østrig og Italien. Har du mod på endnu mere og er villig til ofre lidt flere penge, så kan du tage til USA, Canada eller Japan og stå på ski, for at få en anden oplevelse og et andet naturlandskab. 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *