Gode tips til en endnu nemmere ferie

Gode tips til en endnu nemmere ferie

Dette indhold er sponsoreret.

Lige om hjørnet venter ferien igen, og den er tiltrængt. Efter hverdage der er fyldt med arbejde, fritidsinteresser og hjemlige pligter og hvor der også skal være tid til at se venner og familie, samt deltage i diverse arrangementer, så trænger batterierne snart til en opladning.
Derfor får du her 3 tips til en endnu nemmere ferie, hvor du kan slappe ekstra af.

Bestil en måltidskasse

Står ferien på en uge i et sommerhus eller en feriehytte, så overvej evt. at bestille en måltidskasse til hele ugen eller blot nogle af dagene.
Når I bestiller en måltidskasse, så slipper i for at skulle tænke på hvad der skal serveres til aftensmad, og tidsforbruget bliver reduceret til et minimum.

Hvis I får måltidskassen leveret direkte til feriestedet, slipper I også for slæbet. Der findes et stort udvalg af måltidskasser med fokus på alt fra fisk til vegetarkost, familievenligt mad eller slankekost. Så det er blot at finde den kasse der passer bedst til jeres ønsker.
Det kan I blive klogere på ved f.eks. at læse denne måltidskasser test

Gå offline

Langt de fleste af os har i dag installeret vores mails på vores smartphone, det er meget praktisk, bare ikke lige i ferien. Har du det, så overvej at gå offline, ellers risikerer du nemlig at arbejdet alligevel lige trækker i dig, eller du lige skal se hvad der sker derhjemme osv, og inden du har set dig om glemmer du helt at koble af.
Den samme påvirkning kan de sociale medier have, så hvis du kan så overvej at gå offline eller i hvert fald slå mails og sociale medier fra. Det kan også gøre, at du får en bedre nattesøvn.
Dyk i stedet for ned i en god bog, eller samvær med dem der er tættest på dig.

Planlægning er nøglen

Selvom planlægning måske ikke lige er det første ord du tænker på efter der er blevet sagt ferie, så er planlægning faktisk nøglen til at få en ferie der glider optimalt.
Planlæg evt. aktiviteter i forvejen hjemmefra, køb billetter hjemmefra hvis du kan, så du slipper for kø, pak efter en plan, og husk også at planlægge tid til afslapning.
Selvfølgelig skal hele ferien ikke køre efter en plan der er lagt ned til hvert eneste minut, men hvis der er en overordnet plan, så vil du opleve at du kobler mere af, og får nydt ferien fra start til slut.  Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *